Vyhľadávanie:

Nové možnosti pre študentov i firmy

Nové možnosti pre študentov i firmy

Príspevok Americkej obchodnej komory na Slovensku k zastaveniu odlivu mladých do zahraničia

Americká obchodná komora na Slovensku znovu pootvorila nové možnosti nielen študentom a absolventom škôl hľadajúcim si uplatnenie, ale tiež firmám pôsobiacim na slovenskom trhu. Štrnásty ročník Trhu práce - Job Fair 2013, ktorý zorganizovala včera, 26. februára 2013, v priestoroch hotela Double Tree By Hilton, ponúkol návštevníkom príležitosť získať informácie z prvej ruky o prosperujúcich spoločnostiach a prezentujúcim sa firmám predstaviť svoju podnikateľskú činnosť, aktuálne i špecifické požiadavky na jednotlivé pracovné pozície a tiež aktivity, ktoré pomáhajú mladým ľuďom ešte počas štúdia odborne rásť. Na otvorení podujatia nechýbal veľvyslanec USA na Slovensku Theodore Sedgwick, ktorý pozdravil mladých ľudí i prezentujúce sa firmy a zaželal im veľa úspechov.

Na akcii, ktorá prilákala stovky záujemcov, predovšetkým z radov študentov vysokých škôl a univerzít z Košického i Prešovského kraja, sa zúčastnilo dvadsaťdva firiem rôzneho zamerania zo Slovenska i zahraničia. Bola medzi nimi aj spoločnosť U. S. Steel Košice s prezentáciou Letnej stáže 2013, ktorú ponúka počas júla a augusta študentom štvrtého ročníka inžinierskeho štúdia. Viac sa o priebehu stáže, jej zameraní i kritériách, ktoré treba splniť, dozvedeli študenti na osobitnej prednáške riaditeľa pre nábor a výber U. S. Steel Košice Gabriela Kádára. Kto ju nestihol, získal všetky potrebné informácie aj pri firemnom stánku.

K Letnej stáži 2013 v spoločnosti U. S. Steel Košice sa vrátime v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...