Vyhľadávanie:

Novinári o bezpečnosti

Novinári o bezpečnosti

S cieľom zabezpečiť, aby sa Európa stala bezpečnejším, zdravším a produktívnejším miestom na prácu, organizuje Európska agentúra pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci vo všetkých štátoch únie rozličné vzdelávacie aktivity. Prostredníctvom kampane Zdravé pracoviská 2010 - 2011 podnecuje zamestnávateľov, aby sami prispievali k rozvoju bezpečnostných pracovných postupov. Agentúra svoje zámery na Slovensku realizuje za pomoci kontaktného miesta (Focal Point), zriadeného pri Národnom inšpektoráte práce v Košiciach. Jednou z aktivít, na organizácii ktorej veľmi úzko participovala aj U. S. Steel Košice, bola i včerajšia (27. 4.) pracovná návšteva zástupcov médií v košickej oceliarni.

Novinári sa na stretnutí s prezidentom USSK Georgeom F. Babcokom, generálnym manažérom pre bezpečnosť a hygienu Robertom W. Kennedym a ďalšími manažérmi firmy oboznámili s politikou bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vo firme a jej aplikáciou v praxi.

Navštívili tiež prevádzky divízneho závodu Teplá valcovňa a v divíznom závode Zušľachťovne a obalová vetva si prezreli pozinkovaciu linku č. 3. Pobudli aj v tréningovom centre Kardinálnych pravidiel, ktoré slúži hlavne na praktické tréningy železiarov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...