Vyhľadávanie:

Novou viceprezidentkou pre financovanie Silvia Gaálová

Novou viceprezidentkou pre financovanie Silvia Gaálová

K významnej personálnej zmene došlo od 12. januára 2018 na pozícii viceprezidenta pre financovanie v spoločnosti U. S. Steel Košice. Po Samirovi Kalrovi, ktorý bol vymenovaný za CFO Tubular Operations a bude zodpovedný spolu so svojím tímom za riadenie finančných činností pre U. S. Steel Tubular v Houstone, zaujala post viceprezidentky pre financovanie bývalá generálna manažérka pre analýzy a štatistiku Silvia Gaálová.

Silvia Gaálová začala v spoločnosti U. S. Steel Košice pracovať od roku 2002 po tom, ako získala niekoľkoročné skúsenosti v globálnych poradenských firmách. Má bohaté skúsenosti z celého finančného úseku, v roku 2017 bola vymenovaná za generálnu manažérku pre analýzy a štatistiku. Silvia Gaálová absolvovala štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave, kde získala v roku 1997 inžiniersky titul v odbore Podnikovo-hospodárske náuky. Je členkou Asociácie certifikovaných účtovníkov a Inštitútu interných audítorov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...