Vyhľadávanie:

O etikete všedného dňa

O etikete všedného dňa

Prijmite pozvanie na zaujímavú prednášku

Konzultačno-poradenská spoločnosť Human Dynamic spolu s U. S. Steel Košice  pripravujú na 26. apríla 2017 v šikmej zasadačke prednášku so začiatkom o 9:30, ktorej zameranie je skutočnou novinkou.  Ak sa chcete dozvedieť, ako vytvoriť dobrý dojem v spoločnosti alebo hodláte zlepšiť svoje osobné a profesionálne vzťahy pomocou jednoduchých tipov, určite si ju nenechajte ujsť. Na prednáške Miroslava Palucha, poradcu v oblasti imidžu a biznis etikety, zistíte, že to, ako vystupujete, vytvára základ vašich profesionálnych i osobných vzťahov. Prednáška vám pomôže porozumieť všeobecným zásadám etikety, nadobudnúť pocit pohodlia pri rôznych spoločenských situáciách a v neposlednom rade zdôrazniť váš šarm a eleganciu.

Ak máte záujem prihláste sa na telefónnom čísle 673-2090 alebo na
USSKHumanDynamic@sk.uss.com

Mgr. Miroslav PALUCH, MBE

K móde sa dostal prostredníctvom jednej módnej značky ešte v roku 1984 ako vedúci predajne. Viedol svoju vlastnú predajňu s pánskymi odevmi a doplnkami. Svoju odbornosť
neustále zvyšuje, je držiteľom certifikátov AVAS ČR – Image muža, Marketing pre vizážistov, Farebná typológia a Business odev. Titul Master of Business Etiquette (MBE) získal u renomovaného odborníka Ladislava Špačka.  Všetky tieto znalosti a skúsenosti z dlhoročnej praxe prezentuje na svojich zábavných a poučných prednáškach o etikete a imidži žien a mužov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...