Vyhľadávanie:

O majstra za zelenými stolmi

O majstra za zelenými stolmi

Utorok, 13. marec bol posledný termín prihlásiť sa do turnaja o majstra U. S. Steel Košice v stolnom tenise. Majstrovstvá pre rok 2007 sa uskutočnia v piatok 16. marca a v sobotu 17. marca už tradične v stolnotenisovej herni vysokoškolských internátov Technickej univerzity v Košiciach na Jedlíkovej ulici (Luník VIII.) V piatok sa o 15.30 hod. začnú súťaže jednotlivcov mužov a žien, ako aj dvojčlenných družstiev žien. Súťaž trojčlenných družstiev mužov bude na programe v sobotu od 8. hodiny.

Hrať sa bude podľa platných pravidiel stolného tenisu na tri víťazné sety. Hrací systém určia organizátori podľa počtu prihlásených z divíznych závodov, dcérskych spoločností, úsekov a útvarov vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice, ktoré môžu prihlásiť ľubovoľný počet družstiev mužov i žien. V tomto šampionáte môžu štartovať aj registrovaní hráči, musia sa však preukázať identifikačnou kartou, že sú zamestnancami U. S. Steel Košice. Jednotlivci v súťaži mužov hrajú v dvoch vekových kategóriách do 40 a nad 40 rokov, ženy budú bojovať o titul bez vekového obmedzenia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...