Vyhľadávanie:

O permanentky je veľký záujem

O permanentky je veľký záujem

Premiéra hokejovej extraligy sezóny 2007/2008 sa blíži

Steel Aréna už čoskoro otvorí svoje brány pre fanúšikov extraligového hokeja. Priaznivci košického tímu HC Košice už v prípravných stretnutiach dali svojou účasťou v hľadisku Steel Arény najavo, že aj v novej sezóne si chcú naživo vychutnať jedinečnú atmosféru hokejových stretnutí a povzbudiť tak svoje mužstvo v bojoch o extraligové body. Zdá sa, že o divákov v tejto nastávajúcej sezóne nebude núdza, pretože permanentky, ktoré sú už dávnejšie v predaji, sa míňajú rýchlejšie ako sa očakávalo. Výhody celosezónneho lístka sa snaží využiť stále viac a viac fanúšikov a tak záujem o extraligový hokej v Košiciach je skutočne veľký. Z HC Košice informovali, že k pondelku 27. augusta predali viac permanentiek než za celú základnú časť v uplynulej sezóne. Ako sa vyjadrili zástupcovia hokejového klubu, predaj by mal pokračovať minimálne do začiatku sezóny.

Fanúšikom HC Košice len zopakujeme, že hokejová Slovnaft extraliga, taký je jej oficiálny názov, odštartuje už svoj 15. ročník v piatok, 7. septembra. V 1. kole sa hokejisti HC Košice predstavia na ľade súpera v Púchove, kde budú hrávať svoje domáce zápasy mladí hokejisti mužstva Slovensko 20. Aj v 2. kole sa Košičania predstavia na ľade súpera, a to v nedeľu, 9. septembra, v Žiline. Až v 3. kole v utorok, 11. septembra, ich konečne uvidíme na ľade v Steel Aréne, kde v domácej premiére privítame nováčika z Kežmarku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...