Vyhľadávanie:

O Ťapíka je postarané

O Ťapíka je postarané

Dvadsiate piate výročie svojho vzniku si pred niekoľkými týždňami pripomenula Zoologická záhrada Košice. Rozlohou tretia najväčšia ZOO v Európe vyrástla na ploche 288 hektárov a orientuje sa dnes na stredoázijskú faunu chovanú v priestoroch, ktoré sa svojím charakterom i veľkosťou približujú prírodným podmienkam. Ročne ju navštívi priemerne 100 tisíc ľudí. Medzi jej sponzorov patrí aj spoločnosť U. S. Steel Košice.

"Vedenie ZOO Košice vám veľmi pekne ďakuje za finančný dar i príspevok na zabezpečenie ročnej kŕmnej dávky pre medveďa hnedého, zapísaného spolu so svojimi súrodencami do Guinnessovej knihy rekordov," píše sa v liste, ktorý riaditeľ košickej zoologickej záhrady Karol Seman adresoval v uplynulých dňoch prezidentovi U. S. Steel Košice Christopherovi Navettovi.

"Veľmi vysoko si vážime váš ústretový prístup a tešíme sa na vašu návštevu, aby ste mohli posúdiť našu starostlivosť aj o vášho medvedíka Ťapíka." Práve toho, ktorému je spoločnosť U. S. Steel Košice krstným rodičom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...