Vyhľadávanie:

O titul bojuje desať tímov

O titul bojuje desať tímov

Máj patrí už tradične futbalovému turnaju zamestnancov, v ktorom súťažia o majstra spoločnosti. V tomto roku sa do turnaja prihlásilo desať tímov z jednotlivých divíznych závodov, ktoré organizátori vyžrebovali do troch skupín. V A skupine hrajú štyri mužstvá Vulkmont, Zušľachťovne a obalová vetva, Doprava a úradujúci majstri z Vysokých pecí. V B skupine budú o postup hrať tri celky a to Vedenie, Technológia a Energetika, C skupinu tvoria tiež tri kolektívy Koksovňa, Studená valcovňa a Teplá valcovňa.

Stretnutia základnej časti v skupinách sa hrajú na štadióne Technickej univerzity na Watsonovej ulici v Košiciach. Je zaujímavé, že v posledných rokoch nie je v niektorých závodoch o rekreačný futbal záujem. Zrejme nemajú dosť hráčov a tak postupne miznú z futbalovej mapy našej firmy. V minulosti boli stálymi účastníkmi mužstvá z DZ Radiátory a rúry, či z Oceliarne alebo Údržby. Vlani sa na poslednú chvíľu zo súťaže odhlásili aj futbalisti z Dopravy. V tomto roku sa už dopravári prihlásili, ale naďalej chýbajú oceliari a údržbári, ktorých tímy niekedy patrili k favoritom železiarenského futbalu.

Včera, po uzávierke tohto čísla Ocele východu, odštartoval futbalový turnaj o majstra USSK pre rok 2011 úvodným stretnutím Doprava - Zušľachťovne a obalová vetva. V prvom hracom dni boli na programe ešte ďalšie dve stretnutia Vulkmont - Vysoké pece a Koksovňa - Studená valcovňa. Futbalový šampionát pokračuje ďalšími zápasmi v skupinách na budúci týždeň. V pondelok 16. mája sa o 15.30 hod. stretnú Doprava - Vysoké pece. Potom sa o 16.45 hod. uskutoční slávnostný ceremoniál otvorenia turnaja, ktorý je súčasťou tohtoročnej letnej olympiády. O 17.00 hod. bude na programe zápas Studená valcovňa - Teplá valcovňa a o 18.15 hod. odohrajú stretnutie Vedenie - Energetika. Ďalšie tri zápasy v skupinách sa odohrajú v piatok 20. mája a stretnú sa v nich: o 15.30 hod. Vulkmont - Doprava, o 16.45 hod. Zušľachťovne a obalová vetva - Vysoké pece a o 18.00 hod. Technológia - Vedenie. V pondelok 23. mája sú na programe zápasy: o 15.30 hod. Koksovňa - Teplá valcovňa, o 16.45 hod. Technológia - Energetika a o 18.00 hod. Vulkmont - Zušľachťovne a obalová vetva.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...