Vyhľadávanie:

O titul tucet mužstiev

O titul tucet mužstiev

V Steel aréne sa 19. januára začne hokejový šampionát o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2011

Podobne ako v predchádzajúcich rokoch, aj v roku 2011 sa na ľade v Steel aréne naplno rozohrá dlhodobý hokejový turnaj nielen o majstra, ale aj o Putovný pohár prezidenta U. S. Steel Košice. Úvodné buly je naplánované na stredu 19. januára 2011 o 16.30 hod., keď sa v premiérovom zápase nového ročníka hokejového šampionátu stretnú Vysoké pece s Energetikou.

Do turnaja sa prihlásilo dvanásť mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín. V každej z nich bude hrať šesť tímov, ktoré sa v základnej časti stretnú vo vzájomných stretnutiach systémom každý s každým. V A skupine sa predstavia mužstvá BSCe, Údržba, Teplá valcovňa, Vysoké pece, Energetika a Oceliareň, v B skupine budú hrať Vedenie, Radiátory a rúry, Prvovýroba, Studená valcovňa, Expedícia a Doprava.

Titul majstra z minulého roka budú obhajovať hokejisti Oceliarne, ktorí vo vlaňajšom finále zdolali mužstvo Vedenia 4:3. Prvé štyri mužstvá z každej skupiny postúpia do štvrťfinále, kde sa bude hrať tým spôsobom, že vo vyraďovacej časti sa stretne prvý zo skupiny A so štvrtým zo skupiny B, čiže A1 - B4. V ďalších súbojoch sa potom stretnú A2 - B3, A3 - B2 a A4 - B1. Víťazné celky postúpia do semifinále a víťazi semifinálových duelov sa potom prebojujú až do finále. Porazení semifinalisti sa stretnú v zápase o 3. miesto. V základnej časti odohrá dvanásť mužstiev v skupinách spolu až 30 zápasov. Štyri zápasy sa odohrajú vo vyraďovacej štvrťfinálovej časti, dva súboje sa uskutočnia v semifinále a dve záverečné stretnutia, už o medaily, budú na programe v utorok 15. februára 2011. Najprv sa o 17.15 hod. stretnú porazení semifinalisti v zápase o 3. miesto a potom o 18.45 hod. bude na programe finále.

Program jednotlivých stretnutí v skupinách budeme uverejňovať v našich novinách priebežne. V týždni, keď sa naše hokejové majstrovstvá začnú, sa budú hrať tieto zápasy: streda 19. januára o 16.30 hod. Vysoké pece - Energetika, o 18.00 hod. BSCe - Teplá valcovňa a o 19.30 hod. Oceliareň - Údržba, štvrtok 20. januára o 16.30 hod. Studená valcovňa - Doprava, o 18.00 hod. Vedenie - Prvovýroba a o 19.30 hod. Radiátory a rúry - Expedícia, piatok 21. januára o 16.30 hod. BSCe - Oceliareň, o 18.00 hod. Vysoké pece - Teplá valcovňa a o 19.30 hod. Údržba - Energetika.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...