Vyhľadávanie:

O trofej sa popasuje päť tímov

O trofej sa popasuje päť tímov

Futbalisti
S týmto kádrom hráčov vyhrali vlani futbalisti z Vedenia spoločnosti v halovom futbalovom turnaji manažérov a získali cennú trofej.

V hádzanárskej hale vo Všešportovom areáli sa v sobotu 17. januára 2004 uskutoční so začiatkom od 9.00 hodiny novoročný turnaj manažérov v halovom futbale o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice.

Cennú trofej budú obhajovať futbalisti z Vedenia spoločnosti, ktorí vlani nenašli premožiteľa. Okrem nich budú v turnaji štartovať celky Údržby, Valcovní, Prvovýroby a víťaz turnaja z roku 2002-kombinovaný celok Podpory výroby a ZHD.

Hrá sa systémom každý s každým na 2 x 12 minút a celý turnaj bude mať tento časový program:

09.00 h. Podpora výroby a ZHD - Prvovýroba
09.30 h. Valcovne - Údržba
10.00 h. Vedenie - Podpora výroby a ZHD
10.30 h. Prvovýroba - Valcovne
11.00 h. Údržba - Vedenie
11.30 h. Podpora výroby a ZHD - Valcovne
12.00 h. Vedenie - Prvovýroba
12.30 h. Údržba - Podpora výroby a ZHD
13.00 h. Valcovne - Vedenie
13.30 h. Údržba - Prvovýroba


O 14.15 h. sa uskutoční slávnostné vyhodnotenie, vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien mužstvám, najlepšiemu hráčovi, brankárovi a strelcovi turnaja. Touto cestou pozývame fanúšikov z jednotlivých závodov a útvarov, aby prišli povzbudiť hráčov zo svojich pracovných kolektívov a vytvorili pre nich v hľadisku priaznivú športovú atmosféru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...