Vyhľadávanie:

Obchodníci so zákazníkmi na ľade

Obchodníci so zákazníkmi na ľade

Z myšlienky sa stala tradícia. Viacerí obchodníci z našej spoločnosti si ešte pred rokmi chodili zahrať hokej na zimný štadión na Kavečianskej ceste. Postupne si vyprofilovali mužstvo a neskôr v ich kabíne vznikla myšlienka, že si na ľade zmerajú sily s pracovníkmi rôznych firiem, s ktorými obchodovali. Na svoj prvý hokejový zápas si pozvali svojich českých zákazníkov. Odvtedy sa pravidelne každoročne stretávajú vo vzájomných dueloch a zápasy oboch mužstiev s názvami Cassovia Super Stars (tím našich obchodníkov z USSK) a Bohemia Steelers (mužstvo českých zákazníkov) sa stali tradíciou. V tomto roku sa už po jedenásty raz uskutoční vo štvrtok 21. marca o 18. hodine v Steel aréne ďalší z ich priateľských zápasov.

Vo vlaňajšom jubilejnom desiatom vzájomnom stretnutí zvíťazili naši obchodníci z tímu Cassovia Super Stars 8:7 a v sérii vedú na zápasy nad zákazníkmi z mužstva Bohemia Steelers 6:4. Touto cestou pozývame do hľadiska fanúšikov rekreačného hokeja z radov zamestnancov USSK a ich rodinných príslušníkov, vstup je voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...