Vyhľadávanie:

Obchodníkom pomohla presilovka

Obchodníkom pomohla presilovka

Vo štvrtok 22. marca sa v Steel aréne uskutočnil priateľský hokejový zápas medzi našimi obchodníkmi a českými zákazníkmi. Na ľade sa stretli tímy Cassovia Super Stars a Bohemia Steelers. Tieto dve hokejové mužstvá sa vo vzájomných stretnutiach stretávajú už od roku 2003 a z týchto duelov sa stáva hokejová tradícia. V jubilejnom desiatom stretnutí bola úspešnejšia naša Cassovia Super Stars, ktorá po dramatickom priebehu zvíťazila nad Bohemia Steelers tesne 8:7 (1:2, 2:1, 5:4) a v sérii na zápasy vedú obchodníci z U. S. Steel Košice 6:4.

Súboju predchádzal slávnostný ceremoniál otvorenia. K hráčom obidvoch mužstiev sa prihovoril viceprezident pre predaj a marketing Robert J. Beltz, ktorý súboj otvoril vhodením buly medzi hokejky kapitánov oboch tímom, hosťujúceho Mirka Horáka a domáceho Miroslava Maďara.

Zápas lepšie začali hostia, ktorí už v 3. minúte viedli po strelách Meršáka a Sklenářa 2:0. V závere úvodnej tretiny síce Bolf znížil na 1:2, ale na začiatku druhého dejstva hráč hostí Krajňák opäť dostal tím Bohemie do dvojgólového vedenia. Naši obchodníci z Cassovie postupne pridali na útočnej aktivite a do konca druhej tretiny zásluhou Maďara a Jacka vyrovnali na 3:3. Dráma vyvrcholila v poslednej dvadsaťminútovke, keď najprv domáci Udodik a Lang dostali svoj tím do vedenia 5:3. Vzápätí hosťujúci Mašin znížil a po ňom Souček vyrovnal na 5:5. Potom sa dvomi gólmi strelecky presadil náš Lukáč a upravil na 7:5. Najhektickejšia bola posledná minúta stretnutia. Najprv hráč hostí Zedník znížil na 7:6 a v snahe vyrovnať hráči Bohemie odvolali svojho brankára. Dvadsať sekúnd pred koncom pri presilovke domáci obranca Rintoul strelil do prázdnej bránky ôsmy gól a päť sekúnd pred koncom Souček z mužstva hostí ešte stačil upraviť na konečných 8:7.

Už tradične sa po skončení zápasu konajú samostatné nájazdy. Tentoraz sa v sérii predstavilo na obidvoch stranách až pätnásť hráčov. Strelecký súboj sa skončil nerozhodne 3:3, keď za Cassoviu Super Stars boli úspešní Lang, Mondík a Holub, za Bohemiu Steelers svoje nájazdy premenili Horák, Mašin a Balko.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...