Vyhľadávanie:

Obhájili cennú trofej

Obhájili cennú trofej

Odborári z prevádzok Vodné hospodárstvo a Technické plyny DZ Energetika zorganizovali na kvalitnom trávniku ihriska v Sokoľanoch futbalový turnaj o Pohár Rady úsekových dôverníkov. O prestížnu trofej bojovali tri mužstvá, ktoré hrali medzi sebou 2 x 20 minút. V prvom zápase zvíťazil kolektív Úpravní nad vlaňajším víťazom turnaja z tímu Čerpacích staníc 2:1 (2:0). V prvom polčase dominovali hráči z domáceho celku a svoju hernú prevahu vyjadrili gólmi D. Vargu a T. Jesenského. Po zmene strán prevzali iniciatívu hostia, znížili gólom Kočana, ale na vyrovnanie im už nezostal čas.

V druhom stretnutí vyšli víťazne hráči z Čerpacích staníc, ktorí pomerne hladko zdolali futbalistov z mužstva Technických plynov 4:1 (2:0). Do prestávky domáci viedli po strelách Dieneša a Kočana. Aj v druhom polčase sa darilo hráčom z Čerpacích staníc, ktorí ďalšími gólmi Kočana a kapitána mužstva Kopku viedli už 4:0. Hostia až v závere strelili čestný úspech, ktorého autorom bol Šedivý.

V rozhodujúcom treťom súboji Úpravne prekvapujúco prehrali s tímom Technických plynov 1:3 (0:3). Hostia rozhodli o svojom víťazstve už v prvom polčase, kedy sa strelecky presadili dvakrát Farkaš a z priameho kopu Janočko. V druhej časti zápasu domáci zatlačili svojho súpera do jeho pokutového územia, ale okrem jediného gólu, ktorého autorom bol T. Jesenský, jedna ich strela skončila na žrdi a raz mierili do brvna. Keďže každé mužstvo malo po jednom víťazstve i prehre, o zisku cennej trofeje rozhodlo skóre, ktoré mali najlepšie hráči z Čerpacích staníc. Najlepším strelcom turnaja sa stal Kočan s tromi gólmi. Pod vedením trénera Miroslava Üvegeša sa o zisk prestížnej trofeje pričinili brankár Leško a hráči G. Kopka, Kočan, Štieber, Dieneš, Frankovič, Jenik, Džupin, Lukčo, Brutovský, Lendel, Szabo, Džubara a Volák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...