Vyhľadávanie:

Obojstranné slová vďaky na rozlúčku

Obojstranné slová vďaky na rozlúčku

Christopher J. Navetta sa poďakoval za spoluprácu všetkým zamestnancom U. S. Steel Košice

V sobotu večer sa so svojimi spolupracovníkmi rozlúčil doterajší prezident U. S. Steel Košice Christopher J. Navetta s manželkou. Stretnutia sa zúčastnili aj primátor mesta Košice Zdenko Trebuľa, predseda Košického samosprávneho kraja Rudolf Bauer, David H. Lohr, ktorý sa postu prezidenta košických železiarní ujme 1. júna, viceprezidenti USSK, generálni riaditelia a ďalší manažéri firmy.

Prezident sa vo svojom príhovore poďakoval všetkým zamestnancom U. S. Steel Košice, ktorí majú veľký podiel na úspechoch spoločnosti a s ktorými sa mu veľmi dobre pracovalo, za dobrú spoluprácu sa poďakoval aj zástupcom mesta a regiónu. Christopher Navetta sa vracia späť do centrály v Pittsburghu, kde bude vykonávať funkciu viceprezidenta pre globálne obstarávanie, logistiku a diverzifikované záležitosti.

K prioritám USSK, ale aj manželov Navettovcov, vždy patrila charita. Na snímke manželka prezidenta Phyllis so symbolickým šekom na 100 tisíc korún, ktorý v mene spoločnosti USSK odovzdala ako jednému z mnohých detských domovov v našom regióne - DD v Nižnej Kamenici.

Foto: Zuzana KOTTLEROVÁ
Navetta

Ako fanúšikovi hokeja bude aj tento dres s menom Navetta pripomínať prezidentovi naše mesto a tiež Steel arénu, ktorej venoval veľa úsilia. Na snímke s premiérom Mikulášom Dzurindom a primátorom Zdenkom Trebuľom.

Foto: Milan KATUNSKÝ
Navetta

Malý pacient Matej Čurlík, prvý "obyvateľ" zrekonštruovanej izby na Klinike detí a dorastu Lekárskej fakulty UPJŠ na Triede SNP takto srdečne privítal prezidenta U. S. Steel Košice Christophera Navettu. Rekonštrukcia izby stála viac ako milión korún, prostriedky na ňu venovala USSK.

Foto: Zuzana KOTTLEROVÁ
Navetta

Za aktivity pri rozvoji mesta Košice, charitatívnu činnosť, ale aj úsilie pri výstavbe nového košického štadióna Steel aréna udelil tento rok primátor Zdenko Trebuľa Christopherovi Navettovi Cenu mesta Košice.

Foto: Jana ŠLOSÁROVÁ
Navetta

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...