Vyhľadávanie:

OBP očami detí

OBP očami detí

Útvar Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce vyhlasuje 5. ročník súťaže o najkrajšie kresby

Do začiatku školského roku ostáva ešte zopár dní. Ak rozmýšľate ako zmysluplne vyplniť zvyšok voľného času vašich prázdninujúcich detí, inšpiráciu môžete nájsť aj v tomto texte. Možno radi kreslia a tak sa môžu zapojiť do výtvarnej súťaže s tematikou bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Súťaž už po piaty raz vyhlasuje útvar Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice. Trinásť najlepších prác bude tvoriť kalendár na rok 2006 a autori víťazných kresieb získajú navyše aj pekné vecné ceny.
"Súťaž je určená pre deti a vnúčatá zamestnancov U. S. Steel Košice i spoločností s majoritnou kapitálovou účasťou U. S. Steel Košice vo veku od šesť do pätnásť rokov," informoval Milan Ondáš, riaditeľ pre bezpečnosť a hygienu práce. "Do súťaže budú zaradení všetci, ktorí nám do určeného dátumu zašlú farebný výkres, ktorý čo najlepšie vyjadrí, ako si predstavujú bezpečnú prácu svojich rodičov a starých rodičov na ich pracoviskách."
Rovnako ako v predchádzajúcich ročníkoch súťaže oceliarska firma ocení autorov najlepších prác. "Posudzovať ich bude skupina nezávislých odborníkov. Víťazov v dvoch kategóriách, od 6 do 10 rokov a od 11 do 15 rokov, odmeníme vecnými cenami. Z najlepších prác zostavíme kalendár na rok 2006, ktorý budeme distribuovať všetkým zamestnancom oceliarskej spoločnosti i majoritných spoločností. Súčasťou kalendára budú i fotografie mladých autorov."
A aké sú technické podmienky súťaže? Organizátor očakáva práce na bielom výkrese veľkosti A4 (297x210 milimetrov) na šírku výkresu. Kresba musí byť farebná, nepoužívajte perá, lesk alebo lepidlo. Každé dieťa sa môže do súťaže zapojiť len jednou prácou. Výkres musí byť na zadnej strane opatrený menom, priezviskom a vekom dieťaťa a identifikačnými údajmi rodiča alebo starého rodiča, to znamená menom, osobným číslom, názvom divízneho závodu, závodu, úseku, útvaru, kde pracuje, číslom strediska a telefonickým kontaktom.
Výkres môžete doručiť osobne alebo poštou na útvar Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice, s.r.o. najneskôr do 10. októbra 2005. Prípadné nejasnosti môžete konzultovať na t. č. 673 2066, 673 8026 alebo 673 3810.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...