Vyhľadávanie:

Obrazy v Dolnej bráne

Obrazy v Dolnej bráne

Hutníci vystavujú práce z maliarskeho plenéra v Medzeve

Práce z nedávneho maliarskeho plenéru v Medzeve, ktorý U. S. Steel Košice pripravila pre zamestnancov firmy inklinujúcim k výtvarnému umeniu a umelcov z východného Slovenska, si môžete prezrieť v priestoroch Dolnej brány na Hlavnej ulici v Košiciach. Vernisáž výstavy sa uskutočnila v piatok, 14. septembra, za prítomnosti prezidenta USSK Davida H. Lohra a jeho manželky Susan.

Na podujatí bol prítomný i viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák s manželkou Beátou. Motívom väčšiny obrazov sa stala najnovšia investícia spoločnosti - pozinkovacia linka č. 3. Obrazy zaujmú pestrosťou farieb a nápaditým zobrazením skutočnosti. "Vidieť, že umelci zdieľajú našu radosť a nadšenie a chápu význam tohto historického kroku," povedal okrem iného vo svojom príhovore D. Lohr. "Verím, že aj naši hostia, ktorí do Košíc zavítajú a budú mať možnosť výstavu v tomto zaujímavom priestore navštíviť, si obrazy vychutnajú," dodal.

Výstava potrvá do 25. septembra 2007.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...