Vyhľadávanie:

Obrovský záujem o bowling

Obrovský záujem o bowling

S tým veru organizátori vôbec nerátali. Na majstrovstvá U. S. Steel Košice v bowlingu, ktoré sa uskutočnia túto sobotu a nedeľu 22. - 23. apríla 2006 v Bowling pube na triede KVP č. 1 (sídlisko KVP), sa do včerajšieho poludnia prihlásilo 280 mužov a žien. Keďže termín prihlásenia sa bol 18. 4. 2006 až do 15.30 hod., tento počet záujemcov je určite ešte väčší.

Po prepočítaní, dva dni by na šampionát vonkoncom nestačili, to by sa musela hrať dlhodobá súťaž. Podľa propozícií a hracieho systému, by takýto turnaj trval cca 26 hodín. Preto sa organizátori rozhodli, že v sobotu, kedy každý zasiahne do bojov, sa bude hrať v skrátenej verzii len jednokolovo s dvoma skúšobnými hodmi so začiatkom od 8.00 hod. a ukončením cca 20.30 hod. V nedeľu už zostáva priebeh užšieho finále šampionátu nezmenený, teda 36 najlepších jednotlivcov bude hrať dvojkolovo plus 2 skúšobné hody.

Aby sa priebeh majstrovstiev dal v sobotu hravo zvládnuť, jednotlivé 3-členné družstvá budú hrať podľa časového harmonogramu. Ten je uverejnený na Intranete (rubrika Šport). Keby náhodou niektorému zo štartujúcich hráčov z družstiev časový termín nevyhovoval, napríklad kvôli pracovnej zmene a pod., nech sa dohodne v ďalších dvoch dňoch na telefónnom čísle 3-1643, mobil 0902 952 437, s Jánom Cabanom na výmene hracieho času (skorší alebo neskorší termín).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...