Vyhľadávanie:

Oceľ východu Podnikovým médiom roka

Oceľ východu Podnikovým médiom roka

Noviny U. S. Steel Košice Oceľ východu uspeli v celoslovenskej konkurencii a stali sa tretí rok po sebe najlepšími podnikovými novinami. V ôsmom ročníku súťaže Podnikové médium roka, ktorá umožňuje vydavateľom firemných médií otestovať si úroveň kvality internej i externej komunikácie, udelila porota zložená z odborníkov v oblasti žurnalistiky, public relations a reklamy Oceli východu v kategórii podnikové noviny prvé miesto. Pri hodnotení brala do úvahy okrem iných kritérií predovšetkým obsahové zameranie, jazykovú úroveň a grafickú stránku.

Do súťaže, ktorú organizuje Klub podnikových novín a agentúra Blue Mark, prišlo stodvadsať prihlášok. Na slávnostnom vyhodnotení podujatia, ktoré sa uskutočnilo 19. mája 2011 v hoteli Poľana v kúpeľoch Brusno, si ceny okrem zástupcov firemného dvojtýždenníka košickej oceliarne prevzali aj víťazi ďalších ôsmich kategórií. Oceľ východu je oprávnená používať titul Podnikové médium roka do 18. mája 2012.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...