Vyhľadávanie:

Oceliari v Medzeve

Oceliari v Medzeve

Tradičný športový deň oceliarov v Medzeve, spojený s oslavami Medzinárodného dňa detí, zorganizovala Základná organizácia OZ KOVO tohto roku v sobotu 25. mája. Oceliari, ktorých na stretnutí privítal odborový predák Juraj Varga, súťažili v malom futbale, nohejbale a v kolkoch. Na svoje si prišli najmä deti. Čakal na ne pestrý program i malé darčeky, ktoré dostali už pri prezentácii.

Na dobrej nálade nikomu neubral ani ranný dážď. Počas dňa vládla v areáli priateľská atmosféra a priam rodinná pohoda. V jednotlivých športoch sa bojovalo s maximálnym úsilím, vždy však v medziach fair-play v duchu olympijskej myšlienky, že nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa. Deti dokazovali svoje pohybové schopnosti, šikovnosť i zručnosť v rôznych súťažiach. Odvahu si mohli vyskúšať na obrovskom nafukovacom hrade, potešilo ich aj množstvo zábavných atrakcií v štýle "z rozprávky do rozprávky." Aby sa dostali k obľúbenému medu, premiestňovali na Yogiho dráhe rôzne nastavené prekážky, s pirátom Jackom Sparrowom hľadali skrytý poklad, s pomôckami prekonávali náročnú zatarasenú cestičku, ktorú im pripravil Super Mário, aby napokon ich silácke schopnosti ohodnotil Pepek námorník. Všetky atrakcie absolvovali deti oceliarov s tváričkami pomaľovanými motívmi ich obľúbeného rozprávkového hrdinu. Moderovanie mali na starosti klaun Maxi s pomocníkmi Tweetim a Sylvestrom. O dobrú náladu sa po celý deň starala country kapela Oregon a o hladné žalúdky zasa tím Doškoľovacieho strediska v Medzeve pod vedením Milky Rohúnovej. V peknom prostredí si hostia pochutnali na vynikajúcom guláši, grilovaných dobrotách, obľúbených palacinkách i zmrzline.

Pohľad do výsledkovej listiny dospelých: Kolky - muži: R. Lörinc, 2. J. Veterný, 3. Ľ. Maroši a F. Schmotzer, ženy: 1. R. Javorská, 2. A. Chlpíková, 3. M. Lörincová.
Nohejbal: 1. mužstvo Oceliarne č. 1, 2. Údržba 1, zmena E, 3. Údržba 2, zmena E. Futbal: 1. spoločné mužstvo ZPO 2 a Elektroúdržba, 2. spoločné mužstvo kyslíkových konvertorov Oceliareň 1 a 2.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...