Vyhľadávanie:

Oceliarom sa v bowlingu darí

Oceliarom sa v bowlingu darí

Tohtoročná dlhodobá súťaž v bowlingu, ktorej 3. ročník sa koná pod názvom Cassovia Tour 2007, pokračovala v Bowling pube na Sídlisku KVP už 3. kolom. Podobne ako v dvoch predchádzajúcich aj teraz sa na dráhy postavili viacerí železiari z U. S. Steel Košice, ktorých poznáme z majstrovstiev USSK v bowlingu.

V prvom turnaji série si z nich veľmi dobre počínali Stanislav Šimoňák a Vladimír Kokarda. Obaja svojimi výkonmi upozornili na seba už v kvalifikácii. Zaskvel sa najmä Kokarda, ktorý vďaka handicapu a dobrej hre kvalifikáciu vyhral s 845 zhodenými kolkami, čo bol rekord turnaja, pred Šimoňákom, ktorý mal na svojom konte 835 kolkov. Obaja sa potom prebojovali až do finálovej osmičky, kde Šimoňák skončil štvrtý a Kokarda siedmy. Z ďalších železiarov obsadili Hrivňák 10. miesto, Foriš 13., Trembecký 18. a Blašková 19. miesto.

V treťom turnaji, ktorý mal cez víkend tak isto vynikajúcu úroveň, sa na ôsmich postupujúcich do finále čakalo až do poslednej rundy. Vo finále sa odpútala trojica Šimoňák, Bodnár, Bimbo, ktorá potom až do posledných hodov zviedla tuhý boj o víťazstvo. S 813 kolkami a priemerom 201 kolkov si ho napokon vybojoval Šimoňák pred Tiborom Bodnárom z tímu GBK Košice, ktorý mal o päť kolkov menej. Po troch kolách série má všetky tri finálové účasti už len Šimoňák, ktorý patrí medzi najväčších favoritov na celkové prvenstvo v 3. ročníku Cassovia Tour 2007.

V kategórii žien zaregistrovali výborné, vyrovnané výkony tri hráčky. Z nich si najlepšie počínala naša Monika Blašková. Zvíťazila výkonom 748 kolkov, čo jej aj medzi mužmi stačilo na 18. miesto. Na druhej priečke skončila Alena Balúchová zo Spišskej Novej Vsi so ziskom 731 kolkov (celkovo 22. miesto) a na 3. mieste domáca Alexandra Adamčíková so 729 kolkami (celkom 24. miesto).

Štvrtý turnaj bude 31. marca a 1. apríla a už teraz si môžete rezervovať miesto v jednotlivých rundách u organizátora hry na e-maile: maad@maad.sk, alebo telefonicky na čísle 0905 346 551.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...