Vyhľadávanie:

Ocenenia pre noviny a kalendár

Ocenenia pre noviny a kalendár

Redakcia OV

Ako sme už informovali, v utorok večer 25. apríla 2006 v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave vyhodnotili tretí ročník súťaže Podnikové médium roka 2005. Jej organizátormi bol Klub podnikových médií pod odbornou garanciou Fakulty masmediálnej komunikácie Univerzity Cyrila a Metoda v Trnave a pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR.

Do tretieho ročníka sa prihlásilo 61 redakcií z celého Slovenska, ktoré súťažili v ôsmich kategóriách. V kategórii podnikových novín prvenstvo získal týždenník spoločnosti USSK Oceľ východu, ďalšie prvenstvo organizátori súťaže udelili podnikovému kalendáru USSK Maliarsky plenér, ktorého autorkou je členka tímu Ocele východu z útvaru Vonkajšie vzťahy USSK Jana Šlosárová. Víťazstvami v súťaži Oceľ východu aj Maliarsky plenér získali oprávnenie používať certifikát, logo a titul Podnikové médium roka. Na snímke tím redakcie Ocele východu zľava Magdaléna Fecurková, Jana Šlosárová, Iveta Fialová, riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača, Milan Katunský, Kamila Demková, Zuzana Kitková a Zuzana Kottlerová z mediálneho tímu Vonkajších vzťahov, ktorá sa aktívne podieľa aj na tvorbe Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...