Vyhľadávanie:

Oceníme pätnásť autorov najkrajších výkresov

Oceníme pätnásť autorov najkrajších výkresov

Výtvarná súťaž pre deti

V roku 15. výročia vstupu U. S. Steel do košických železiarní tu máme niečo aj pre naše deti. Redakcia Oceľ východu vyhlasuje výtvarnú súťaž pre deti zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností. Chceme, aby deti nakreslili, čo sa im najviac páčilo na tohtoročnom firemnom podujatí Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day, ktoré sa konalo 6. júna 2015 v U. S. Steel Košice. Do súťaže sa môžu zapojiť aj deti, ktoré sa tohtoročného podujatia nezúčastnili, ale boli na niektorom z jeho troch predchádzajúcich ročníkov. Pätnástich autorov prác, ktoré nás najviac oslovia, oceníme vecnými cenami. Najkrajšie výkresy uverejníme v Oceli východu.

Súťaž je určená pre deti do 15 rokov. Pri tvorbe (výkresy formát A4 alebo A3) je možné použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Výkresy opatrite menom, priezviskom a vekom autora. Pripojte meno a priezvisko rodiča, adresu, číslo telefónu, na ktorom je zamestnanec dosiahnuteľný, prípadne miesto pracoviska.

Práce doručte do redakcie Oceľ východu osobne alebo poštou na adresu: Oceľ východu, Vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice. Termín uzávierky súťaže je 16. júna 2015. Každý autor môže zaslať iba jeden výkres.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...