Vyhľadávanie:

Ochutnávka chladenej stravy

Ochutnávka chladenej stravy

Spoločnosť Gastrometal a.s. vychádza v ústrety zákazníkom

Už od 1. júla tohto roku ponúka spoločnosť Gastrometal a.s. železiarom v U. S. Steel Košice aj balenú chladenú stravu. Vyrába sa klasickým technologickým spôsobom tak ako bežné teplé jedlá, teda bez konzervačných látok, pričom ihneď po zhotovení sa jedlo prudko schladzuje do teploty 2 stupňov Celzia. Pri skladovaní v chladničke má 3-dňovú dobu spotreby.

"S cieľom oboznámiť všetkých zamestnancov U. S. Steel Košice s týmto druhom jedla," informovala nás riaditeľka spoločnosti Gastrometal a.s. Jaroslava Jánošová, "sme v našich závodných jedálňach, výdajniach stravy a bufetoch pripravili jeho ochutnávku. Začne sa už zajtra, a to v závodnej jedálni ÚMD a bufetoch Hala, MZO, Remíza, Radiátorovňa, Zlievareň, Mostáreň a Tepláreň."

Vo štvrtok, 28. októbra, sa ochutnávka chladených jedál uskutoční v závodnej jedálni Oceliareň a v bufetoch oceliareň I a II, Montážniku, Aglomerácii, Keramonte a Keramike, 4. novembra vo výdajni a bufete Koksovňa, 11. novembra v závodnej jedálni, repre a bufete SOU, 16. novembra v závodnej jedálni Valcovňa a bufetoch TŠP, Slabing a USD, 18. novembra v bufetoch Žiháreň, Doprava, Šatňa a OD 3 a 25. novembra v závodnej jedálni, repre a bufete Vstupný areál.

"Na ochutnávku pozývame všetkých zamestnancov U. S. Steel Košice. Každý záujemca dostane spolu s jedlom, ktoré bude zadarmo, aj informačný leták s popisom spôsobu skladovania a ohrevu chladenej stravy," doplnila informácie Jaroslava Jánošová.

"Jedlá budeme vydávať podľa požiadaviek stravníkov. Buď ohriate v obale, prípadne na tanieri alebo bez ohrevu s možnosťou jeho konzumácie na pracovisku, prípadne doma. Na všetky otázky týkajúce sa chladenej stravy radi poskytnú naši zamestnanci odpovede priamo na jej prezentácii."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...