Vyhľadávanie:

Od augusta cestovanie po novom

Od augusta cestovanie po novom

Cestujúcu verejnosť v Košiciach čaká od 2. augusta tohto roku hádam najväčšia zmena v mestskej hromadnej doprave za ostatné roky. Dopravný podnik mení linkové vedenie električiek, trolejbusov a autobusov a komplexne aj názvy zastávok mestskej hromadnej dopravy (MHD). Cieľom týchto zmien, uviedli na minulotýždňovej tlačovej besede riaditeľ DPMK, a.s., Michal Tkáč a riaditeľ dopravy a techniky Róbert Nagy, je pravidelnejšia doprava a úspora investičných nákladov spoločnosti. Železiari môžu byť pokojní pokiaľ ide o linkové spojenia do a z U. S. Steel Košice. Ani ich však neobídu obmedzenia.

"Linky ostávajú aj po 2. auguste, výrazný úbytok cestujúcich sa však odrazí aj na úbytku niektorých spojov," informoval Oceľ východu R. Nagy. "Bude sa to týkať hlavne tých spojov, ktoré jazdia prázdne, ako je to napríklad pri autobusoch RA z Ťahanoviec a Furče počas víkendov."

DPMK pripravuje rozsiahlu informačnú kampaň, ktorej súčasťou je i spustenie novej web stránky už v najbližších dňoch, kde nájdete napríklad aj formulár na sťažnosti. Od 15. júla do 15. augusta bude cestujúcim k dispozícii aj bezplatná info linka. V dopravných prostriedkoch plánujú umiestniť graficky znázornené linkové vedenie. Všetky dôležité informácie pre cestujúcich do a z U. S. Steel Košice uverejníme v Oceli východu v druhej polovici júla.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...