Vyhľadávanie:

Od striebra ich delil bod

Od striebra ich delil bod

V nedeľu 15. mája sa v herni Galéria Bowling klubu v Košiciach hral finálový turnaj trojčlenných mužstiev v košickej B skupine druhej bowlingovej ligy na Slovensku. Medzi kvintetom mužstiev sme mali tiež svojich reprezentantov. Tím U. S. Steel Košice tvorili Matthew Lewis, Vladimír Kokarda, Vladimír Molčák, Scott Vogel, František Ziolkovský, Ivan Ľapin David Hathaway.

Súťaž sa hrala od októbra uplynulého roka až do mája 2016 na osem kôl, pritom každé mužstvo spolu odohralo po 40 zápasov. V záverečnom turnaji išlo o veľa, keďže o víťazovi i o poradí na ďalších priečkach sa rozhodovalo až v poslednom hracom dni. Náš tím si počínal veľmi dobre a až v poslednej sérii hodov nám druhé miesto v konečnom poradí ušlo o bod. Takže sme sa museli uspokojiť s bronzovou treťou priečkou. Všetko sme si vynahradili v súťaži jednotlivcov. Celkovým víťazom sa s vynikajúcim priemerom 197,7 zvalených kolkov stal Matthew Lewis, čím len potvrdil svoje dominantné postavenie v druhej lige už tretí rok. Hneď za ním sa umiestnil František Ziolkovský, tiež s veľmi pekným priemerom 172,2 zvalených kolkov. Do prvej desiatky hráčov sa dostal aj Vladimír Molčák s priemerom 160 zvalených kolkov.

K úspešnému priebehu celej ligovej súťaže a k výborným výsledkom prispelo aj profesionálne prostredie bowlingových dráh v Galérii.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...