Vyhľadávanie:

Odborári prispeli na zubný röntgen

Odborári prispeli na zubný röntgen

Slovo dalo slovo, najprv sa však živo diskutovalo, ako skvalitniť diagnostiku pri stomatologickom vyšetrení v zubnej ambulancii v Zdravotnom stredisku v Šaci. Tú totiž navštevuje mnoho členov Odborového zväzu METALURG z divíznych závodov Oceliareň, Energetika i Doprava U. S. Steel Košice. Niektorí pravidelne, iní zubára vyhľadajú len v akútnych prípadoch.

Vďaka projektu, obrazne povedané tri v "jednom", sa rozhodli tri Výbory ZO OZ METALURG zo spomínaných divíznych závodov zakúpiť pre nás všetkých, našich blízkych i ostatných potenciálnych pacientov RTG prístroj, s ktorým sa každé odborné vyšetrenie v tejto ambulancii kvalitatívne zlepší a v nemalej miere sa docieli skoršie utíšenie bolesti, teda pozitívne zrýchli celý proces liečby ktorejkoľvek časti chrupu. Svoje rozhodnutie o sponzorstve odboroví predáci Juraj Varga, Mikuláš Hintoš a Peter Pasternák, za prítomnosti starostu Mestskej časti Košice - Šaca Rudolfa Rešteia, potvrdili podpisom na vyhotovenom šeku, ktorý slávnostne odovzdali v piatok 3. novembra 2006 v Šaci lekárovi stomatologickej ambulancie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...