Vyhľadávanie:

Oddych v Medzeve si dobrovoľníci užili

Oddych v Medzeve si dobrovoľníci užili

Pekný slnečný víkend si v Doškoľovacom zariadení v Medzeve 13. a 14. júna 2015 užili tri rodiny hutníkov. Na Ditu Maďarčíkovú z útvaru GM pre logistické služby, Jána Čonku z divízneho závodu Zušľachťovne a obalová vetva a Pavla Hvižďáka z divízneho závodu Mechanika sa usmialo šťastie pri elektronickom žrebovaní, do ktorého boli zaradení všetci účastníci májových Dní dobrovoľníkov U. S. Steel pre Košice, a tak na nich čakali príjemné dni oddychu aj s ich blízkymi.

"V Medzeve som bol so svojou rodinou. Oddýchli sme si, dobre bolo o nás postarané, strava bola dobrá. Bolo nám fajn a víkend sme si užili," dal nám vedieť po príchode Pavol Hvižďák. Do dobrovoľníckeho podujatia sa zapojil, ako uviedol, rád. "Pomáhal som spolu s mojimi kolegami na detskej železničke. Naša partia tam vykonávala zváracie práce, vyrábali sme vráta na uhlie a kovový kryt na kontajner na odpad. Som rád, že som mohol pomôcť druhým, hlavne deťom," konštatoval.

Rovnaký pocit z pomoci iným má aj Dita Maďarčíková, ktorá patrila v tomto roku medzi dobrovoľníkov, ktorí pracovali v botanickej záhrade. "Na budúci rok prídem znova, pretože sa medzi kolegami, ktorí tiež ochotne dobrovoľne pomáhajú, cítim veľmi dobre a teší ma, že môžem pomáhať." Víkend v tichom peknom prostredí bol vydarený. "Zrelaxovali sme, zašportovali sme si. Absolvovali sme aj prechádzku do kúpeľov Štós a v nedeľu sa pripojili k oslavám Dňa detí s hasičmi z fabriky."

Pobyt sa páčil aj Jánovi Čonkovi, ktorý sa zúčastnil na Hutníckej kvapke krvi. "V Medzeve som bol prvý raz. Bolo tam pekne, aj personál bol milý," pochválil osadenstvo doškoľovacieho strediska.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...