Vyhľadávanie:

Odišiel spoluhráč

Odišiel spoluhráč

Futbalistov z DZ Energetika zasiahla v uplynulom týždni veľmi smutná správa. Ich rady predčasne opustil vo veku 45 rokov bývalý dlhoročný aktívny hráč majstrovského tímu Jozef Ferenc. Zamestnanca ČOV Sokoľany z prevádzky Vodného hospodárstva všetci poznali ako veľmi skromného a v pracovnom i športovom kolektíve obľúbeného kamaráta. So spoluhráčmi z Energetiky vyhral nejeden futbalový zápas, žiaľ, nerovný duel so zákernou chorobou prehral. Naposledy sa tešil v roku 2005 zo zisku bronzovej medaily, ktorú ako člen mužstva získal za 3. miesto na futbalovom šampionáte o majstra USSK. Na ihrisku ho všetci volali Baggio, pretože obdivoval hru skvelého talianskeho futbalistu, účastníka troch svetových šampionátov a najlepšieho hráča Európy i sveta z roku 1993, Roberta Baggia.

Spolupracovníci, rodina, príbuzní a známi sa s Jozefom Ferencom rozlúčili v piatok 27. marca 2015 na cintoríne v Sokoľanoch.

Česť jeho pamiatke!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...