Vyhľadávanie:

Old Boys skončili druhí

Old Boys skončili druhí

V hádzanárskej hale 1. Mestského hádzanárskeho klubu Košice sa pred Vianocami konal najstarší turnaj v minifutbale v našom meste, ktorý zorganizovala Letecká fakulta Technickej univerzity v Košiciach. V 45. ročníku turnaja štartovalo o Pohár dekana leteckej fakulty šesť tímov, ktoré medzi sebou tuho bojovali o cennú trofej systémom každý s každým.

V silnej konkurencii si veľmi dobre počínalo mužstvo z USSK hrajúce pod názvom Old Boys. Po štyroch víťazných zápasoch boli blízko k zisku trofeje, ale v rozhodujúcom stretnutí podľahli mužstvu s názvom NERO 1:2 a v konečnej tabuľke obsadili 2. miesto. Ale naši predsa len získali jednu z cien, keď sa najlepším strelcom turnaja s piatimi gólmi stal Dionýz Tobák. Ďalší z našich hráčov Vladimír Duháň mal na svojom konte štyri strelené góly. O úspech tímu Old Boys sa pod vedením manažéra Pavla Sadovského, pričinili Dionýz Tobák, Ondrej Knap, brankár Milan Janšo, Peter Bobko, Vladimír Duháň, Stanislav Ľalík, Radoslav Fedor a Rastislav Rusič.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...