Vyhľadávanie:

Olympiáda na Jahodnej túto sobotu

Olympiáda na Jahodnej túto sobotu

Po olympijskej súťaži v behu na bežkách sa druhá časť lyžiarskych pretekov na Jahodnej mala pôvodne konať v sobotu 11. februára 2012. Kvôli nepriaznivému mrazivému počasiu však organizátori Zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice preložili termín konania pretekov v obrovskom slalome dospelých a v obrovskom slalome detí zamestnancov USSK, súťaž v snouborde i detský karneval. Spomínané preteky sa uskutočnia v lyžiarskom stredisku na Jahodnej už túto sobotu 18. februára 2012. V platnosti ostávajú všetky prihlášky súťažiacich, navyše do 14. februára sa mohli prihlásiť aj ďalší záujemcovia, ktorým nový termín konania zimnej olympiády vyhovuje.

Všetci prihlásení lyžiari môžu oproti pôvodnému plánu využiť jeden tréning navyše. Záujemcovia si budú môcť zatrénovať na svahu Jahodnej vo štvrtok 16. februára 2012 v čase od 18.00 do 20.00 hod.

Štart jednotlivých súťaží pre deti a dospelých sa nemení a podľa plánu sa uskutoční aj Detský zimný karneval. Doprava pretekárov autobusom na Jahodnú bude zabezpečená v sobotu z parkoviska pri Spoločenskom pavilóne s odchodom o 7.30 hod.

Prezentácia dospelých pretekárov v snouborde a obrovskom slalome bude od 7.15 hod. v objekte skladu a bývalého bufetu, hneď vedľa parkoviska a potrvá len do 9. hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...