Vyhľadávanie:

Olympiáda vrcholí

Olympiáda vrcholí

Regionálnu olympiádu stredných škôl, ktorú aj v tomto roku organizuje Košický samosprávny kraj pod názvom Športom proti drogám, podobne ako vlani, aj v tomto roku finančne podporila spoločnosť U. S. Steel Košice. Súťaže v atletike, streetbale a šachu, v rámci okresov, definitívne ukončili iba v streetbale.

V atletike a v šavhu dokončia okresné kolá v tomto týždni. Finále v streetbale sa uskutoční na Námestí osloboditeľov v Košiciach v sobotu 12. júna 2004. Do finále sa z okresných kôl v Trebišove, Michalovciach, Sobranciach, Spišskej Novej Vsi, Gelnici, Rožňave a v Košiciach prebojovalo 16 chlapčenských a 16 dievčenských družstiev, ktoré budú bojovať o Pohár predsedu Košického samosprávneho kraja. Záverečné súťaže okresných kôl v atletike a v šachu sa uskutočnia v tomto týždni.

Finále v atletike sa uskutoční na tartane Slávie TU Košice v stredu 9. 6. 2004, kde bude bojovať 8 víťazných družstiev okresných kôl chlapcov a dievčat. Najlepší šachisti z okresných kôl sa vo finále stretnú vo štvrtok 10. júna 2004 v pasáži obchodného centra Cassovia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...