Vyhľadávanie:

Onkológia potrebuje našu pomoc!

Onkológia potrebuje našu pomoc!

Košickí hutníci sú známi svojím humánnym cítením. Dokázali sme to už neraz. Finančnými zbierkami, do ktorých sme sa zapojili v posledných troch rokoch, sme výrazne pomohli košickým zdravotníckym zariadeniam. Pomôžme aj tentoraz!

Vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice vyhlasuje medzi zamestnancami firmy finančnú zbierku, ktorej cieľom je pomôcť Východoslovenskému onkologickému ústavu v Košiciach pri nákupe automatickej vyrezávačky blokov, prístroja, ktorý v rámci liečby zhubných nádorov zabraňuje poškodeniu zdravého tkaniva pri ožarovaní.

Prispieť môže každý zo zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností 50 alebo 100 korunami, prípadne inou sumou, a to formou zrážky zo mzdy za november 2005, čo potvrdí svojím podpisom na osobitnom formulári, ktorý bude k dispozícii na každom pracovisku. Rovnakou sumou, akou bude výťažok zo zbierky, prispeje na zakúpenie prístroja spoločnosť U. S. Steel Košice. Spoločný dar bude predstaviteľom Východoslovenského onkologického ústavu v Košiciach odovzdaný na slávnostnom benefičnom vianočnom koncerte, ktorý sa uskutoční 9. decembra v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...