Vyhľadávanie:

Oslávme spolu s deťmi ich deň

Oslávme spolu s deťmi ich deň

Stretnime sa v sobotu v ZOO

Perfektný program, kopec súťaží a atrakcií, zaujímavé ceny. To všetko a všeličo iné čaká na tých, ktorí už túto sobotu, 2. júna, prídu do košickej Zoologickej záhrady na oslavy Medzinárodného dňa detí v réžii spoločnosti U. S. Steel Košice. Podujatie, na ktoré si treba priniesť len dobrú náladu, začne už o 14. hodine. Do ZOO však môžete však prísť aj skôr, už od 9. hodiny. Tanečnú párty, ktorú bude moderovať namiesto Mariána Čekovského herec Róbert Šudík a na ktorej vám zaspieva aj finalista Talent Night Tomáš Krak, spestrí výstavka výtvarných prác detí z nedávneho slávnostného otvorenia chovného zariadenia pre tulene i odovzdanie ceny sedemročnej Emme Juhásovej.

Ako sme už informovali, do ZOO sa dostanete aj pravidelnou autobusovou linkou č. 29, ale k dispozícii bude tiež kyvadlová doprava. Premávať bude z parkoviska na Námestí osloboditeľov v sedemminútových intervaloch na trase Železničná stanica, Jumbo centrum, OD Mier, ZOO v čase od 11.30 do 14.30 hod. Zo zastávky ZOO Košice odíde prvý autobus do centra o 15.30, posledný o 18.30 hod.

Nezabudnite, dospelí si vstupenku na podujatie, stojí 50 korún, môžu kúpiť aj v predpredaji, i za Relax Pass lístky. Získajú tak ako darček reflexnú pásku, ktorá im umožní komfortnejší vstup do ZOO. Predajné miesta - CK Ferrotour vo Vstupnom areáli USSK alebo na Hlavnej 71 v Košiciach (platia tu aj poukážky Relax Pass) a MIC v OD Dargov, Hlavná 59 alebo OD Tesco na Hlavnej ulici. Vstupenku si však môžete zadovážiť aj priamo v areáli USSK ešte aj dnes od 11. do 16. hodiny od dvojíc študentov, ktorých spoznáte podľa šiltovky a trička s logom MDD v ZOO. Ak ich nezastihnete pre pracovnú zaneprázdnenosť, lístky si budete môcť kúpiť aj na parkovisku na Námestí osloboditeľov pred odchodom kyvadlovej dopravy a tiež na parkovisku v ZOO. Pochopiteľne, aj v týchto prípadoch dostanete reflexnú pásku. Pre deti je vstup samozrejme zadarmo.

Upozornite svoje deti na vedomostný test. Dnes ho v Oceli východu prinášame naposledy. Stačí, aby chlapci a dievčatá správne odpovedali na šesť súťažných otázok, napísali svoje meno, priezvisko, bydlisko a prípadne aj číslo telefónu, vystrihli ho a doniesli na oslavy. Tam už bude v stane pri amfiteátri pripravená urna, do ktorej treba, najneskôr do 15. hodiny, vyplnený test vhodiť. Odmena - kľúčenka s plyšovým zvieratkom čaká na prvých tristo detí, ktoré vhodia do osudia test vystrihnutý z Ocele východu. Hárky s vedomostným testom budú organizátori rozdávať aj v ZOO. Do žrebovania o pekné vecné ceny, uskutoční sa o 15.30 hod., zaradíme všetky.

A pre vaše ratolesti máme ešte jedno veľké prekvapenie. Ak sa na ne pri žrebovaní usmeje šťastie, môžu navyše získať aj 4 detské permanentky na extraligovú hokejovú sezónu ročníka 2007/2008, ktoré im venuje HC Košice.

O hladné žalúdky a smäd sa postará okrem tamojšieho personálu aj spoločnosť U. S. Steel Services, s.r.o., ktorá bude na šiestich stanoviskách - pri veľkej voliére, tuleňoch, amfiteátri a v areáli Ázie ponúkať všakovaké špeciality, pochutiny a nápoje.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...