Vyhľadávanie:

Oslavovali spevom a tancom

Oslavovali spevom a tancom

Energetici si pripomenuli 45. výročie vzniku závodu

V uplynulý piatok, 12. októbra, vymenili zamestnanci divízneho závodu Energetika U. S. Steel Košice svoj pracovný odev za obleky a večerné róby, aby si slávnostným plesom pripomenuli 45. výročie spustenia prevádzky v závode.

Energetika, uviedli v uvítacom príhovore hostitelia, riaditeľ Ján Petko a odborový predák Mikuláš Hintoš, je pre spoločnosť U. S. Steel Košice zárukou spoľahlivosti a finančnej dostupnosti dodávok energií. Pre zamestnancov je zárukou pracovnej istoty, čo nie je v dnešných časoch málo. Závod, to sú predovšetkým ľudia, desiatky, stovky a tisíce zamestnancov, ktorí sa počas 45 rokov pričinili o dobré meno Energetiky, nech už bola organizačne rôznorodo zaradená.

O dobrú zábavu, ktorá trvala až do skorých ranných hodín, sa postarala dvojica humoristov, zabávačov a imitátorov Robo Kaiser a Peter Meluš. Všetky vekové kategórie energetikov oslovili nestarnúce a stále obľúbené skladby v podaní Dušana Grúňa so skupinou Trend. Ples, ktorý účastníci hodnotili ako vydarený, sa konal v priestoroch Domu umenia v Košiciach a patril na jednu noc približne dvom stovkám zamestnancov s rodinnými príslušníkmi. O rok sa takto zídu opäť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...