Vyhľadávanie:

Otvorili klub dôchodcov

Otvorili klub dôchodcov

V pondelok, 17. septembra, sa bývalí hutníci, dnes na zaslúženom odpočinku, konečne dočkali. Ešte v lete museli kvôli rekonštrukčným prácam v Spoločenskom pavilóne opustiť pôvodné priestory klubu dôchodcov, potom však za pomoci U. S. Steel Košice získali nové, v budove na Triede SNP 24, vedľa obchodného centra Lunik II. A tie, po úpravách, trvajúcich niekoľko týždňov, slávnostne sprístupnili. Do novotou dýchajúceho klubu prišla v ten deň medzi dobre naladených seniorov Občianskeho združenia (OZ) Jeseň života aj Susan Lohrová.

"Sme radi," nechala sa počuť predsedníčka OZ Zita Bubenková krátko pred tým, než si všetci spoločne prezreli priestory klubu, "že i po toľkých rokoch na nás fabrika nezabúda a že myslí na naše potreby. Ak bude treba, radi pomôžeme aj my. Napríklad tým, že sa budeme podieľať na rôznych humanitárnych akciách, ktoré organizuje U. S. Steel Košice."

V klube majú seniori k dispozícii dovedna sedem miestností, vrátane malej kuchynky, knižnice, fitnes centra. Najviac si však pochvaľujú veľkú spoločenskú miestnosť, ktorá im v bývalých priestoroch veľmi chýbala.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...