Vyhľadávanie:

Otvorme srdcia na Vianoce

Otvorme srdcia na Vianoce

Milí priatelia, rok ubehol ako voda a ja sa na vás opäť obraciam s tradičnou predvianočnou prosbou. Po rozhovore s otcom Petrom Gombitom – úžasným kňazom, ktorý sa vrátil z Vatikánu, kde bol svojim behom upozorniť na problematiku chudoby a bezdomovcov, by sme vás chceli poprosiť o podporu. Pred rokmi na zelenej lúke postavil zariadenie pre bezdomovcov Oáza – nádej pre nový život. Nie je to len ubytovacie zariadenie, ale domov pre ľudí, ktorí sa ocitli na ulici, chovajú zvieratá, v záhrade pestujú zeleninu a postupne si zveľaďujú svoje skromné príbytky. Už niekoľko rokov im vďaka vám prispievame finančne na vianočný obed. Je to už tradícia a každý rok môžeme vďaka zbierke pomôcť skrášliť a obohatiť tento sviatok. Dať mu dôstojnosť a cirkevnú i ľudskú hodnotu. Budeme veľmi radi, ak im aj tento rok pomôžeme podľa vlastných možností obohatiť sviatočný stôl. Informácie poskytnem na adrese: anettasm@hotmail.com

Vopred ďakujeme za vaše otvorené srdcia. Prajeme pokojný a šťastný adventný čas v kruhu vašich blízkych a požehnané vianočné sviatky.   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...