Vyhľadávanie:

Parkovanie počas dňa otvorených dverí v inom režime

Parkovanie počas dňa otvorených dverí v inom režime

Motoristi, pripravte sa na zmeny v súvislosti s Family Safety Day

Ako sme už v Oceli východu v súvislosti s prípravou tohtoročného firemného dňa otvorených dverí informovali, v nevyhnutnom čase pred, počas a po podujatí Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day, budú možnosti parkovania áut v blízkosti Vstupného areálu U. S. Steel Košice obmedzené. Ak budete v dňoch 3. až 6. júna 2015 prichádzať do U. S. Steel Košice za prácou, pripravte sa na to, že kapacita miest na odstavenie vozidiel bude limitovaná. Aká bude situácia na parkoviskách, ktoré a kedy budú pre zamestnancov uzatvorené, informuje riaditeľ spoločnosti U.S. Steel Košice - SBS, s.r.o. Gabriel Lörinc.

"S uzatváraním veľkého parkoviska za budovou Výskumu a vývoja USSE začíname v stredu 3. 6. 2015 o dvanástej hodine. Zamestnanci prichádzajúci na popoludňajšiu zmenu sa už teda na toto parkovisko nedostanú. Parkovať budú môcť na parkovisku za budovou Vonkajších vzťahov alebo na zelenom parkovisku č. 1 (vpravo pri ceste do USSK). Nočná zmena bude parkovať iba na parkovisku za Vonkajšími vzťahmi (šetríme zelené parkovisko č. 1).
Vo štvrtok 4. 6. 2015 bude platiť to, čo v stredu. Denná zmena bude parkovať na parkovisku za budovou Vonkajších vzťahov a na zelenom parkovisku č. 1, popoludňajšia zmena za budovou Vonkajších vzťahov a na zelenom parkovisku č. 1 a nočná zmena iba za Vonkajšími vzťahmi. Piatok 5. 6. 2015 je totožný so stredou a štvrtkom. Žiadne zmeny.
V sobotu 6. 6. 2015 budú všetky parkoviská v areáli U. S. Steel Košice, mimo parkoviska za budovou ÚRK, vyhradené pre návštevníkov Family Safety Day. Ide o tieto parkoviská: parkovisko za budovou Vonkajších vzťahov, parkovisko Serviscentrá, parkoviská v okolí zváračskej školy a budovy SEZ, parkovisko pred budovou ÚRK. Návštevníkom budú k dispozícii na parkovanie aj trávnaté plochy vpravo a vľavo pri ceste do USSK (zelené parkovisko č. 1 a č. 2).
Dennú zmenu, prichádzajúcu do USSK ráno, zamestnanci SBS usmernia na parkovisko za budovou ÚRK, tak ako minulý rok. Popoludňajšia zmena bude môcť parkovať na všetkých dostupných parkoviskách.
Hlavné parkovisko za Výskumom a vývojom USSE bude plne k dispozícii až v nedeľu 7. 6. 2015 po 18.00.hod."


Keďže miest na parkovanie bude menej než zvyčajne, Gabriel Lörinc odporúča v spomínaných dňoch uprednostniť mestskú hromadnú dopravu alebo parkoviská pri vrátniciach č. 1, 3 a 4. Zároveň upozorňuje na rešpektovanie vyhradených priestorov a pokynov zamestnancov SBS.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...