Vyhľadávanie:

Patrí mu druhá priečka

Patrí mu druhá priečka

Mužstvo Old Boys U. S. Steel Košice na halovom futbalovom turnaji nesklamalo

Krátko pred Vianocami, 17. decembra 2017, sa na pozvanie organizátorov  z Leteckej  fakulty  Technickej univerzity v Košiciach zúčastnilo aj  naše mužstvo Old Boys  U. S. Steel  Košice na halovom futbalovom turnaji. Kvalitne obsadený najstarší  turnaj na Slovensku  sa uskutočnil v Košiciach  v hádzanárskej  hale VŠA. V jeho 48. ročníku sa uchádzalo o Putovný pohár dekana leteckej fakulty osem tímov, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín.

Naši futbalisti si nakoniec  po zásluhe vybojovali  druhú priečku. V skupine zaznamenali tri výhry. Nad tímom Rebelantov zvíťazili po góle Duháňa 1:0, potom zdolali ZŠ Gemerskú 2:0 po góloch Ľalíka a Knapa a nakoniec si poradili s domácimi z leteckej fakulty 5:0, keď  sa zo strelených  gólov radovali Knap, Duháň, Fedor, Matyasek a Martiník. Po víťazstve v skupine ich čakali vo finále víťazi druhej skupiny futbalisti  reprezentujúci Technickú univerzitu v Košiciach. Vo vyrovnanej hre sa im už nepodarilo zdolať súpera, hoci príležitostí mali dostatok, a podľahli mu 2:0. Z pekného úspechu mužstva  sa okrem spomínaných strelcov našich gólov tešili ešte brankár Švec i manažér mužstva Sadovský.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...