Vyhľadávanie:

Perfektná atmosféra,výborná nálada

Perfektná atmosféra,výborná nálada

Štvrtým reprezentačným bálom otvorila U. S. Steel Košice plesovú sezónu v našom meste

Ples

Na nepoznanie zmenené priestory košického Domu umenia vyzdobené tisíc metrami bielej látky, sviečkami a kvetmi, medzi ktorými dominovala biela ruža, sa v sobotu 10. januára 2004 stali miestom 4. reprezentačného bálu U. S. Steel Košice. Pozvanie hostiteľov, Phyllis a Christophera Navettových, na otvorenie tohtoročnej plesovej sezóny v našom meste, prijalo približne 450 hutníkov, ale aj významných predstaviteľov hospodárskeho, kultúrneho a spoločenského života Slovenska. Nechýbali medzi nimi prezident SR Rudolf Schuster, prvý americký veľvyslanec na Slovensku Ralph Johnson, predseda Košického samosprávneho kraja Rudolf Bauer, primátor mesta Zdenko Trebuľa a celý rad ďalších hostí.

"Som veľmi rád, že môžeme v tomto krásnom prostredí prežiť dnešné slávnostné momenty spoločne," privítal všetkých Christopher Navetta. Rok 2003, ako konštatoval, znamenal pre U. S. Steel Košice veľký postup. "Náš úspech je výsledkom práce našich zamestnancov, zákazníkov, dodávateľov, miestnych orgánov, ako aj štátnych inštitúcií a tunajšej komunity. Vysoko si ceníme pomoc, podporu a spoluprácu s každým z nich." Dodal tiež, že nás čaká rok veľkých skúšok, ale aj veľkých príležitostí, a to najmä v súvislosti so vstupom Slovenska do Európskej únie.

Ples
Po predstavení dámy v maskách a nádherných, fantastických, pestrofarebných kostýmoch pozvali účastníkov bálu do tanca v rytme valčíka.

"Budeme musieť úzko spolupracovať a spoločne sa učiť, aby sme to, čo únia ponúka, optimálne využili," povedal v svojom krátkom príhovore a v rámci slávnostného prípitku poprial všetkým v mene svojom i manželky Phyllis príjemný večer plný zábavy a dobrej nálady. Želanie sa do bodky splnilo. Perfektná atmosféra vládla už od samého začiatku. Po úvodnom valčíku, ktorý patril manželom Navettovým, sa rozkrútil doslova kolotoč dobrej hudby, spevu a tanca.

Počas celej noci, až do rána, pod moderátorskou taktovkou Kvety Horváthovej a Vila Rozborila, plesajúcich zabávalo mnoho známych spevákov a skupín piesňami tých najrozmanitejších žánrov. Určite si každý našiel to, čo sa mu páčilo, čo má rád. Predstavila sa Tanečná škola Miroslava Lenárta, známy slovenský operný spevák Martin Babjak, populárna Adriena Bartošová, Jozef Benedik so svojimi talianskymi melódiami, dievčenská hudobná skupina Margot, Berco Balogh, košická kapela Big Band Topl, Zuzana Norisová, skupina Magic line, košickí filharmonici a hosť bálu, riaditeľ nemocnice v Šaci Juraj Vančík. Nesporným umeleckým zážitkom bolo vystúpenie českých umelcov a Jana Přeučila s Rajom masiek - obrazom z muzikálu Rómeo a Júlia, ktorý získal prestíž najväčšej ľadovej revue v Európe.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...