Vyhľadávanie:

Peter J. Ballaban strieda Davida C. Pasquiniho

Peter J. Ballaban strieda Davida C. Pasquiniho

Od 1. augusta 2008 je novým generálnym manažérom pre transakčné centrum U. S. Steel Košice Peter J. Ballaban (1964), ktorý vo funkcii nahradil Davida C. Pasquiniho.

Peter Ballaban začínal v U. S. Steel 1. augusta 1988 ako počítačový programátor. Dlhé roky pôsobil v skupine pre interný audit, neskôr ako analytik nákladov v Mon Valley Works a ako finančný analytik pre korporáciu USX. Prešiel viacerými pozíciami v Straightline - divízia U. S. Steel vytvorená ako "virtuálne" oceliarske servisné centrum, v U. S. Steel Credit a neskôr aj oddelením pre analýzy a kontrolu faktúr v BSC Severná Amerika. Od júna 2007 až do príchodu do Košíc pracoval v Srbsku ako riaditeľ pre spracovanie transakcií. "V Košiciach chcem budovať na úspechoch, ktoré dosiahol môj predchodca David Pasquini, vrátane návrhu obchodného modelu TPC s cieľom poskytovať zákazníkom vynikajúce služby čo najefektívnejším spôsobom. Korporácia U. S. Steel má centrá pre spracovanie transakcií v USA, Kanade, na Slovensku a v Srbsku. D. Pasquini bude vo svojej novej funkcii riaditeľa pre globálne spracovanie transakcií zodpovedný za všetky centrá na spracovanie transakcií. Budeme teda spolupracovať na štandardizácii maximálneho počtu transakčných funkcií na regionálnej alebo globálnej úrovni, aby sme naše procesy zlepšili a zabezpečili väčšiu synergiu," povedal P. Ballaban.

Nový GM pre transakčné centrum má rád golf, ktorý si občas aj zahrá, a hokej. V tejto súvislosti avizuje, že bude navštevovať Steel Arénu a sledovať výkony hokejistov HC Košice. "Nie som veľmi dobrý kuchár, po večeroch a víkendoch budem teda vyhľadávať v Košiciach miesta, kde sa dá dobre najesť," dodal. Do Košíc prišiel sám, pretože je slobodný. "Moji rodičia, brat a sestra žijú v Pennsylvánii, v USA, ale moji starí rodičia z matkinej strany sa narodili v obciach Lúčky a Bežovce, na východ od Košíc, pri ukrajinských hraniciach," nezabudol pripomenúť P. Ballaban.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...