Vyhľadávanie:

Piata prehra za sebou

Piata prehra za sebou

V extralige hádzanárov sa Košičanom v tejto sezóne nedarí

Košickí hádzanári, ktorí boli v uplynulých dvoch sezónach finalistami extraligy, sú po ôsmom kole základnej časti s dvoma víťazstvami na chvoste tabuľky, kde im patrí šieste miesto. Vicemajster utrpel v nedeľu 18. októbra už piatu prehru po sebe, tretiu na domácej palubovke. Po prehrách v Nových Zámkoch, doma s Prešovom, v Bratislave s ŠKP a doma s Hlohovcom, zverenci trénera Jána Hruščáka prehrali aj v prvom kole odvety, tiež doma, s mužstvom Považskej Bystrice 23:26.

V tomto zápase začali naši hádzanári v nedeľu 18. októbra veľmi dobre. Dvakrát viedli o päť gólov a predsa nevyhrali. V druhom polčase mali za stavu 22:19 desať hluchých minút, čo hostia náležite využili. Kým domáci nedokázali za ten čas streliť čo len jediný gól, Považania piatimi gólmi otočili vývoj skóre vo svoj prospech. Košičania v závere ešte znížili na 23:24, ale hostia si ďalšími dvoma gólmi už víťazstvo nenechali ujsť.

"Samozrejme, že nás to mrzí," poznamenal po zápase manažér hádzanárskeho klubu 1. MHK Košice Dušan Timko a pokračoval: "Po odchode viacerých kľúčových hráčov z nášho tímu pred sezónou sme hľadali už v prípravných zápasoch optimálnu zostavu. Naše mužstvo ešte stále nie je kompletné, chýba nám najmä Maroš Baláž, ktorý je po operácii kolena a v poslednom zápase sa zranili aj Jano Kolesár a Tomáš Petraško. Na našich nepriaznivých výsledkoch sa nepriamo podpísal aj žreb v novom extraligovom ročníku. Už v najbližších troch kolách veríme v obrat. Dnes o 18. hodine hráme doma s Trnavou a potom cestujeme do Bardejova. Keďže aj na budúci týždeň hráme opäť doma a hostíme bratislavský ŠKP, chceli by sme spolu získať šesť bodov, čo by už bolo veselšie."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...