Vyhľadávanie:

Pieninský pochod

Pieninský pochod

V sobotu 13. júna sa pre rekreačných turistov uskutoční 4. ročník podujatia s názvom Pieninský pochod dobrej nálady. Akcia je dobrovoľná s registračným poplatkom sedem eur dospelí a päť eur deti, platí sa pri štarte. Každý účastník dostane žlté tričko s logom pochodu, v cene je aj občerstvenie a guláš. Odchod autobusu je o 7. hodine z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Štart pochodu je o 12. hodine od pltnice v Červenom Kláštore a na určenej trase budú mať účastníci tejto zaujímavej atrakcie šesť zastávok.

Prvá je v parku pri Obecnom úrade v Červenom Kláštore, druhá v priestoroch Pieniny sport centra, kde sa po najväčšej vysunutej lávke v strednej Európe prechádza nad bystrou riekou Dunajec do Poľska. Štvrtá zastávka bude na poľskej strane v reštaurácii Flisak, piata na parkovisku Pod Horkou, šiesta v Krčme pod lipami a siedma až v cieli v rekreačnom zariadení Dunajec. Informácie podá a prihlášky prijíma turistický "barón" Jozef Mitaľ na tel. 0904 318 414, e-mail: baron@netkosice.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...