Vyhľadávanie:

Plachého míľa

Plachého míľa

Mestská časť Košice - Staré mesto a Súkromné centrum voľného času na Alejovej ulici v Košiciach zorganizovali vo štvrtok 7. mája 2. ročník bežeckého podujatia pre deti a mládež pod názvom Plachého míľa, ktoré aj v tomto roku podporila U. S. Steel Košice. Beh sa uskutočnil na Hlavnej ulici, kde sa do behov od sto metrov až po jednu míľu (1609 metrov) zapojilo vyše šesťsto bežeckých talentov od detí z materských škôl až po gymnazistov.

Dievčatá absolvovali len polovičnú trať na 804,5 metrov. V hlavnej kategórii, v behu na jednu míľu zvíťazil študent osemročného športového gymnázia na Alejovej ulici v Košiciach Viktor Olšavský časom 4:35 min., ktorý tak obhájil svoje vlaňajšie prvenstvo. Na druhom mieste sa umiestnil jeho spolužiak Dávid Kubášek časom 4:37 min. a na 3. mieste skončil študent zo Strednej odbornej školy strojníckej Róbert Stohr, ktorý mal čas 4:52 min. V kategórii dievčat zvíťazila Michaela Maliňáková z OŠG na Alejovej časom 2:29 min. pred Dominikou Juhászovou (Gymnázium Opatovská) 2:30 min. a Petrou Kadukovou (OŠG Alejová), ktorá mala v cieli čas 2:32 min.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...