Vyhľadávanie:

Plaketa pre Johna Surmu

Plaketa pre Johna Surmu

Na pôde Historickej radnice prijal 10. januára 2014 bývalého prezidenta a výkonného riaditeľa U. S. Steel Johna P. Surmu počas jeho ostatnej návštevy Košíc primátor mesta Richard Raši. Na stretnutí aj v prítomnosti predsedu Košického samosprávneho kraja Zdenka Trebuľu a viceprezidenta U. S. Steel Košice pre vonkajšie vzťahy, riadenie a rozvoj podnikania Miroslava Kiraľvargu krátko diskutovali o premenách, ktorými prešli mesto i región v ostatných rokoch i o spolupráci s košickou oceliarňou a jej podiele na rozvoji regiónu.

John Surma sa zapísal do kroniky mesta Košice a z rúk primátora si prevzal plaketu za osobný prínos k zvyšovaniu bezpečnosti v hutníckej výrobe, v dôsledku čoho výrazne poklesla úrazovosť v spoločnosti U. S. Steel Košice. Metropolu východného Slovenska budú Johnovi Surmovi pripomínať obraz a tiež repliky mincí z Košického zlatého pokladu, ktoré mu na pamiatku odovzdal predseda KSK Zdenko Trebuľa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...