Vyhľadávanie:

Po gólových hodoch strelecké suchoty

Po gólových hodoch strelecké suchoty

HC Košice - MsHK Žilina 6:3 (2:1, 3:2, 1:0)

Góly a asistencie: 1. Nagy (Hričina, Boltun), 9. Kessel (Kafka, Hovorka), 21. Kafka (Boltun, Čížek), 36. Suja (Kessel, Pacan), 40. Kafka (Hovorka), 56. Pulli (Hovorka, Jenčík) – 12. Rogoň, 23. Stupka (Harant), 30. Húževka (Handlovský, Klímenta)

Diváci, ktorí prišli na piatkový domáci zápas HC Košice s MsHK Žilina, mohli vidieť až deväť gólov. Hral sa obojstranne útočný hokej, už v prvej minúte otvoril skóre domáci Nagy. Ďalší gól pridal  americký obranca Kessel, na ktorý Žilina odpovedala gólom Rogoňa. V druhom dejstve padlo až päť gólov, za domácich dvakrát skóroval Kafka, raz Suja,  za „vlkov“ zaznamenali presné zásahy Stupka a Húževka. Víťazstvo v 56. minúte poistil fínsky legionár Pulli.

„Diváci si dnes prišli na svoje, videli útočný a kombinačný hokej, no v neposlednom rade tiež deväť gólov. Chceme byť tímom, ktorý bude tvoriť, podobne, ako tomu bolo dnes. Zároveň ale musíme popracovať na defenzíve, aby sme odstránili chybičky, ktoré sa nám pritrafili v zápase so Žilinou,“ povedal po zápase tréner Košíc Milan Jančuška.

HK Dukla Trenčín - HC Košice 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)

Góly a asistencie: 31. Dlouhý  (Bezúch, Radivojevič), 53. Radivojevič  (Ölvecký, Starosta), 60. Varga – 35. Hovorka  (Pulli, Jenčík)

Ďalšie kolo Tipsport ligy sa hralo v nedeľu, Košice vycestovali do Trenčína. Na útočnú snahu domácich oceliari odpovedali nebezpečnými brejkami.  Trestné strieľanie Košičana Šoltésa skončilo na tyčke bránky Valenta a ani samostatný únik Jenčíka nezmenil skóre stretnutia. V druhej časti  po niekoľkých nepremenených šanciach udreli domáci, tesne po presilovke prekonal brankára Habala domáci Dlouhý. Presilovkovým gólom vyrovnal stav stretnutia Hovorka a tým zaznamenal svoj prvý gólový zápis v tejto sezóne. V záverečnej tretine skórovali už len domáci Radivojevič a Varga, a tak neporaziteľnosť Dukly už trvá šesť zápasov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...