Vyhľadávanie:

Po Scottovi Pape Richard Veitch

Po Scottovi Pape Richard Veitch

Po troch rokoch pôsobenia v Košiciach sa Scott Pape od 1. júna vracia do USA. "Vážim si jeho tvrdú prácu vo firme a všetko, čo urobil pre košickú hutu za tri roky svojho pôsobenia," povedal prezident David Lohr o Scottovi Pape, ktorý na Slovensko prišiel v roku 2003 a v pozícii viceprezidenta pre výrobu bol súčasťou obdobia realizácie veľkých investícií spoločnosti. V prevádzkach bol známy svojím slovenským "Ako sa máš" a inými vetami, ktoré sa na hodinách slovenčiny naučil.

Jeho novou pozíciou je Director - Operations & Business Planning, kde chce zužitkovať aj skúsenosti zo Slovenska. Najviac ho teší 75-percentné zníženie počtu pracovných úrazov v USSK počas jeho pôsobenia v košických železiarňach, no stále si myslí, že v tejto oblasti ešte je čo zlepšovať. Od zamestnancov žiadal, aby venovali pozornosť špeciálne Kardinálnym pravidlám a pamätali na cieľ, že všetkým úrazom je možné predchádzať. Scotta Pape nahradí Richard Veitch (1962), ktorý je v súčasnosti Plant Manager v Irvin Operations.

Richard Veitch získal veľké skúsenosti v National Steel a USS Gary pred rokom 2003. Onedlho postúpil do Midwest Plant ako Sheet Division Manager. V tom istom roku bol povýšený do funkcie Plant Managera v Mon Valley Works, kde pracoval do roku 2006 v Irvin Operation. Rich Veitch prichádza do USSK s mnohými skúsenosťami z výstavby a prevádzky žiarovo-pozinkovacích liniek. "Chcem pokračovať tam, kde sa Scott Pape usiloval - v otázke bezpečnosti a vo všetkých princípoch nášho podnikania," hovorí Rich Veitch o svojom menovaní do Košíc. Richard Veitch je rodákom z Pittsburghu a študoval na univerzite Purdue v Lafayette.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...