Vyhľadávanie:

Po tretí raz vyhral Smutný

Po tretí raz vyhral Smutný

V herni vysokoškolských internátov na Jedlíkovej ulici sa v Squash Baldi centre konal dlhodobý turnaj, tzv. squashová liga železiarov. Do tretieho ročníka súťaže sa zapojilo 25 hráčov, z nich bolo 6 žien. Súťažiaci v priebehu deviatich mesiacov odohrali desať kôl. Podľa umiestnenia v každom kole si hráči na svoje konto pripisovali určitý počet bodov a o konečnom poradí rozhodol najväčší počet získaných bodov.

V prvých dvoch ročníkoch železiarenskej ligy v squashi dominoval Peter Smutný a v tomto roku sa z celkového prvenstva tešil po tretíkrát so ziskom 158 bodov. Z desiatich kôl sa sedemkrát umiestnil na prvom mieste, raz bol druhý, raz tretí a v prvom kole dokonca až piaty.

Na ďalších priečkach sa v prvej desiatke celkového poradia umiestnili: 2. Vladimír Jankovič 137 b., 3. Michal Urban 119 b., 4. Vladimír Hušek 76 b., 5.- 6. Marek Chytil a Marián Petruš po 55 b., 7. František Ziolkovský 53 b., 8. Roland Furda 50 b., 9. Martin Bireš 46 b., 10. Vladimír Vanko 27 b.

Zo žien si najlepšie počínala Andrea Gregová, ktorá sa s 19 bodmi umiestnila na 12. mieste. Za ňou nasledovali: 14. Lucia Petrovičová 10 b., 16. Hilda Dioszegiová 8 b., 20. Edita Šlauková 5 b., 24. Zuzana Turzáková 2 b., 25. Jana Macanová 1 bod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...