Vyhľadávanie:

Pod košmi o majstra

Pod košmi o majstra

Šesť mužstiev sa prihlásilo na avizované majstrovstvá U. S. Steel Košice v basketbale, ktoré sa úvodnými zápasmi začnú už v piatok 30. septembra a potrvajú do 28. októbra. Kolektívy z Prvovýroby, Valcovní, Vedenia, Expatriates, Designers a spoločného tímu Údržby zloženého z hráčov z Podpory výroby, ZHD a Údržby, budú hrať systémom každý s každým v telocvični ZŠ Starozagorská (na sídlisku KVP). Hrať sa bude vždy v piatok, kedy účastníci tohto šampionátu odohrajú tri zápasy so začiatkom o 18.00 h., 19.00 a 20.00 hodine.

Zápasy sľubujú urputné boje, veď na súpiskách jednotlivých mužstiev sa objavili nielen ženy Kitková, Oravcová, Mislanová, Sojčeková, ale aj mnoho bývalých aktívnych hráčov ako Kántor, Mišinský, Balta, Babic, Bohuš, Lengyel, Majerčák, Figula, Andaházy, Daduľák, Katunský, Bačovčin, Mladšík, Kitka, Hodermarský, Bosák, Utlák, Dubecký, Šimoňák, Konečný a ďalší. Pod deravými košmi sa predstavia aj americkí manažéri z tímu Expatriates, za ktorý nastúpia McFadden, Bentley, Hathaway, Frascarelli, Bertocchi, West, Furry a Welsh, posilnia ich Grečner, Kitková, Komendát, Konečný a Kitka. V prvom kole sa v piatok 30. 9. o 18.00 h. stretnú Údržba - Prvovýroba, o 19.00 h. Expatriates - Designers a o 20.00 h. Vedenie - Valcovne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...