Vyhľadávanie:

Poďakovali mentorom za aktivitu a osobnú angažovanosť

Poďakovali mentorom za aktivitu a osobnú angažovanosť

Už štvrtý ročník Mentoring programu spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorý je zameraný na rozvoj odbornosti a vodcovstva u vybranej skupiny hutníkov, vyvrcholil minulý týždeň v stredu 20. apríla 2016. Za aktívny prístup k programu a osobnú angažovanosť v ňom poďakovali mentorom tridsiatich mentorovaných zamestnancov viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák a generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča spolu so svojím tímom.

Vedenie spoločnosti označuje mentoring za jeden z najdôležitejších nástrojov, ktoré v U. S. Steel Košice fungujú pri rozvíjaní a budovaní základne budúcich manažérov a novoprijatých absolventov. Znalosti a zručnosti sa tak v našej firme odovzdávajú spôsobom, ktorý umožňuje ďalší rozvoj zamestnancov a vedie ich k zvyšovaniu výkonu a produktivity.

„Zo spätnej väzby, ktorú od mentorovaných dostávame, je najdôležitejším zistenie, že program podporuje systematický prístup k odovzdávaniu skúseností tým, ktorí nadobudnuté znalosti ďalej zúročujú. Posilňuje sa tiež otvorená komunikácia s podriadenými, zlepšuje sa vedenie tímov, motivácia, zjednodušuje vyjasňovanie cieľov i sledovanie výsledkov. Rovnako sa riešia generačné rozdiely, a to s cieľom vytvárať kultúrne pracovné vzťahy,“ uviedla Helena Michaeliová, manažérka pre koordináciu vzdelávania z útvaru Riaditeľa pre vzdelávanie a rozvoj. „Mentori zapojení do tohto programu pozitívne hodnotia ochotu mentorovaných samostatne hľadať riešenia problémov a navrhovať témy na rozvoj, akými sú napríklad zlepšenia schopností motivovať ľudí, zlepšovať vzťahy so zákazníkmi a podobne.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...