Vyhľadávanie:

Poďakovanie zo Stropkova

Poďakovanie zo Stropkova

"Dnešné školstvo sa borí s nie jedným problémom. Pre vedenie školy je v súčasnosti najťažším orieškom získať chýbajúce finančné prostriedky pre študentov, ktorí vynikajú svojím talentom, či vedomosťami, a sú to práve oni, čo šíria dobrý imidž školy v širokej verejnosti," píše sa v úvode listu, ktorý na adresu U. S. Steel Košice prišiel v uplynulých dňoch od riaditeľky stropkovského gymnázia Bibiány Obrimčákovej.

"I nás teší, že máme študentov, ktorí vynikajú nielen vo vedomostných súťažiach, ale i v oblasti športu a kultúry. Nájsť však pre nich sponzora, ktorý by im umožnil zúčastniť sa na súťaži, je neraz nad ľudské sily." Preto ich o to viac teší, ako dodáva, že spoločnosť U. S. Steel bola ochotná podporiť mladých futbalistov zakúpením športových úborov, v ktorých dôstojne reprezentovali školu i mesto Stropkov na majstrovstvách Slovenska v halovom futbale chlapcov stredných škôl v Piešťanoch. Mladým športovcom sa darilo, v súťaži získali 2. miesto.

"Sme vďační, že sme našli vzácnych ľudí, ktorí myslia i na vzdialenejší severovýchodný kút Slovenska a sú ochotní podeliť sa o svoje zisky s tými, ktorí to naozaj potrebujú," píše na záver Bibiána Obrimčáková.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...